nokia-n900Zdi se, kot da sem kot pravi Nokia fan končno prišel na svoj račun. Nokia je moj priljubljen brand telefona že dobrih 8 let, vmes pa sem imel v najstniških letih slabi dve leti še SonyEricssona, ki tudi ni tako slabo opravil svojega dela. Vsaj klicati se se je dalo. No, z N900 se da početi še marsikaj(!) drugega. Je tak mali zabaviščni center za geeke. Več o tem v prihodnjih zapisih. Stay tuned. Itak.

Had, Žiga in moja malenkost smo bili srečni izbranci Nokie, ki nam je podelila telefone v testiranje (in potem tudi trajno last, yay!). Ampak lepota te kampanje pa je ta, da lahko tudi ti osvojiš Nokio N900. Le malo se bo treba potruditi.

Pravila igre:

Sodelujoči v nagradni igri se prijavljajo na blogerjev natečaj prek komentarjev na uvodni (tale) članek. Prijava mora vsebovati:

  • besedo »PRIJAVA«
  • ime in priimek (obvezno, največ eden)
  • e-poštni naslov (ni potrebno, če ste pravilnega vpisali v formo pri oddaji komentarja)
  • URL naslov svojega bloga, kjer sodelujoči piše članke o N900 (obvezno, največ eden)
  • Twitter uporabniško ime (neobvezno, največ eden)

Sodelujoči v natečaju zbirajo točke z aktivnim sodelovanjem. Po zaključku natečaja se bodo vse točke seštele in med tistimi, ki so dosegli najboljših 10 rezultatov, bo izžreban zmagovalec.

Točkovanje aktivnega sodelovanja in dodatne točke:

  • Posameznik napiše članek o N900 in vanj vključi povezavo na blogerjev članek o N900. Nato objavi povezavo svojega članka v komentarju na navedeni blogerjev članek in zraven pripiše besedo »ČLANEK« ali pa spusti trackback. (5 točk, največ enkrat dnevno)
  • Posameznik komentira članek kot u a. ali blogerjev članek o N900. Avtorjevi komentarji lastnega članka, prijave na natečaj in komentarji komentarjev članka se ne točkujejo. (5 točk, največ enkrat dnevno)
  • Posameznik napiše tweet, katerega tekst vsebuje blogerjevo oznako (#N900SLOA za Anej) in povezavo na blogerjev članek o N900. (5 točk, največ enkrat dnevno)
  • Posameznik je prvi pravilno odgovoril na vprašanje, ki ga je na Twitterju postavil bloger. (5 točk, največ enkrat dnevno)

Natečaj traja 21 dni (s pričetkom v petek, 4. decembra) Nagrada je novi Nokia telefon N900.

V natečaju lahko sodelujejo le državljani Republike Slovenije. Sodelovati ne smejo blogerji, ki vodijo natečaj in njihovi ožji družinski člani, zaposleni v Nokii in njihovi ožji družinski člani ter vsi ostali, ki so kakorkoli sodelovali pri organizaciji tega natečaja

Unboxing!

Za pokušino – ti dve fotografiji sta posneti z N900. 5 megapixlov in Carl Zeis leča veliko obetajo.

nokia_n900_unbox

Dodatna oprema pa je bogata! To bo še zabavno;)

nokia_n900_gear1

Prijavi se, it’s worth it;)