V obilici vsebin na spletu se še vedno najde prostor za ideje, ki so nenavadne, združujejo navidez nezdružljive stvari, skratka ideje, ki tako ali drugače vznemirijo človeški um.

Marina Orlova je je ruska filologinja in etimologinja ter zvezda Youtube kanala Hotforwords in tudi istoimenske spletne strani hotforwords.com. Super koncept njenih videov na Youtubu je odkrivanje izvora angleških besed in fraz v sicer malce polomljeni angleščini, a Rusinji tega ne moreš zameriti; še posebej če izgleda tako kot ona. Marina uspešno izkorišča svoj bombshell izgled, ki ga kakopak dopolnjuje z izbranim minimalističnim stilom oblačenja in svojo simpatično šobico=) Kljub temu, da po izgledu takih deklet na spletu praktično ni mogoče prešteti, pa se število močno skrči, ko poskušaš prešteti tiste, ki v svojo prisotnost na spletu vpletajo še svoje intelektualne sposobnosti in vsaj šcepec smisla za humor.

Marina se je izstrelila v spletno orbito v sredini 2007 s spletno stranjo hotforwords.com. Temu je sledilo lansiranje Youtube kanala, kjer tedensko objavi 5 do 7 videov. Uporabnike stimulira tudi s tem, da sprejema predloge za nove besede. Njeno popularnost dokazuje število ogledov njenih videov na Youtubu – do 15.2.09 jih je bilo slabih 166 milijonov, njen kanal na Youtubu pa je 16. najbolj popularni v zgodovini obstoja Youtuba. Nenazadnje velja omeniti tudi, da jo je v 2007 spletna revija Wired izbrala za najbolj sexy geeka (geekico – ženska oblika?) na svetu.

Tule je eden od videov za pokušino, sicer pa jih več najdete na njenem Youtube kanalu.