Skip to content

TNT – nivo storitve pod vsakim nivojem


Slaba dva meseca nazaj smo v Angliji kupili nov strežnik. Dober deal. Vse OK. Dokler strežnik ni prišel v Slovenijo. V kakšnem stanju je strežnik prišel, je vidno na spodnjih slikah.NO TNT

Zahtevali smo povračilo shippinga, kar je najmanj, kar bi moral TNT narediti. Odgovor – oni ne morejo nič, ker nismo mi plačal shippinga, da pa lahko iz Anglije zahtevajo povračilo v Angliji (torej za naš razbit strežnik). Skratka strežnik so nam dostavili polomljen, še bolj polomljen pa je bil njihov feedback.

Sicer strežnik dela tako, kot bi moral, vendar je TNT v tem primeru zgubil vsaj eno stranko. Če ne še več.

Skratka, močno vam odsvetujem uporabo storitev TNT. Tudi če slučajno pride zadeva na cilj, nimate prav nobenega zagotovil, da bo vaša pošiljka prispela cela na cilj. Prav tako pa se je potem z njimi nemogoče karkoli pametnega pogovoriti.

In še nekaj nazornih fotografij:

Server broken

broken

img_0515.jpg

img_0522.jpg

DOBER ZAPIS? NE ZAMUDI NASLEDNJEGA.
Pridruži se naročnikom, ki vsako sredo prejemajo zadnje objave z bloga in vsebine na temo grajenja posla na internetu in uporabniške izkušnje.
Tvoj e-mail naslov seveda ostane samo pri meni.
  • Jon

    Pa se paket je na siroko polepljen s “Fragile” … :)

    Moje TNT posiljke so tudi praviloma pomeckane. Bistveno boljse izkusnje imam z UPS.

  • Leta nazaj sem delal v GLS in videl kako se dela s pošiljkami, GROZA !!! Z manjšimi se igra nogomet, večje se meče… (no, mogoče so se do sedaj popravili) tako da se glede na videne fotke nič ne čudim!