Huh, to, da čas leti izjemno hitro, ugotavljam vsak dan. Še bolj sem bil presenečen nad tem, ko sem kakšna dva tedna nazaj ponovno prebral besedilo v nogi tega bloga, da blog obstaja že cela 3 leta.

Začel sem ga pisati predvsem zaradi tega, ker smo v Core Solutions začeli postavljati bloge in ker sem obenem tudi zagovornik načela walk your talk – če pametuješ ljudem o bloganju, blogaj; če pametuješ ljudem o tvitanju, tvitaj. Najprej sem nekaj časa uporabljal Blogger, potem pa sem se odločil, da sta WordPress in svoja domena FTW in tako sem 30.1.2008 postavil svoj blog na anej.si.

Sicer imam še vedno slabo vest, saj je blogu manjkal predvsem fokus in včasih je minilo po par mesecev med zapisi. Ena od novoletnih obljub pa je bila tudi, da to spremenim in da bom pisal bolj pogosto. Internetom sem na srečo prizanesel s tem, da bi blog postal ventil za moja razmišljanja/filozofije/frustracije med tem, ko imam preveč časa, namesto tega pa sem raje s svetom delil izseke znanja, ki ga premorem. Še vedno ga je premalo, še vedno se bo treba učiti. Sicer pa si več o zakaj, kaj in kako lahko prebereš v prvi objavi.

Hvala Jonu za gostovanje, hvala Mitju za programiranje skripte za dnevno osveževanje lestvice Top 30 slovenskih blagovnih znamk na Facebooku in hvala tebi.

hvala1V komentarjih mi prosim zaupaj svoje mnenje o blogu. Česa si želiš brati v prihodnosti?