Skip to content

AppSumo – poceni nakupi za spletne geeke

Spletna storitev, ki bi jo moral vsak dan obiskati vsak geek, ki se ukvarja s spletom in ki kaj da nase, je AppSumo.com. Na AppSumo najdemo vsak dan novo priložnost za znižan nakup spletnih aplikacij in vsebin za vse, ki se tako ali drugače ukvarjajo s spletom. Na kratko je kot Groupon za spletne geeke, le da ne vsebuje group dela koncepta. Vsak dan dober dil za kvalitetne vsebine, vsak dil pa ima omejen čas trajanja.

AppSumo so ustanovili bivši sodelavci in prijatelji s Facebooka, Curse-a in Mint.com. Dili so uredniško zbrani, tako da zagotavljajo kvalitetne vsebine. Par sem jih tudi že sam kupil in lahko rečem, da sem bil zadovoljen.

Plačuješ lahko s kreditno kartico, PayPalom ali s kreditnimi točkami, ki jih dobiš za prijatelje, ki so na tvoje povabilo kupili nekaj na AppSumo.

DOBER ZAPIS? NE ZAMUDI NASLEDNJEGA.
Pridruži se naročnikom, ki vsako sredo prejemajo zadnje objave z bloga in vsebine na temo grajenja posla na internetu in uporabniške izkušnje.
Tvoj e-mail naslov seveda ostane samo pri meni.
  • Peter

    Hja. ze to, da mi takoj zatezi za email, preden sploh pridem do njihove stacune, mi da negativno konotacijo.  In valda, dokler ne vpisem maila, me ne spusti skozi. Lahko si pa pogledam kje so bili omenjeni.??!! noro.

  • No, niso čist brez felerjev, ampak js sm jim loh oprostil v zameno za kul vsebine. Včasih je clo kaj zastonj.